Rakiem do raka? - Handschuh, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2011)
Co trzeci mieszkaniec Europy zachoruje na nowotwór. Każdego roku diagnozę, w której pojawia się nazwa choroby nowotworowej, słyszy 3,2 mln ludzi. Postęp medycyny wydłuża życie, ale to, niestety, zwiększa ryzyko zachorowania na raka.