Mętny problem służby zdrowia - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2011)
Wzrasta poziom wiedzy dotyczącej jakości wody w placówkach opieki medycznej. Według ekspertów w polskich szpitalach sytuacja wciąż jest jednak daleka od idealnej. To efekt wieloletnich zaniedbań inwestycyjnych.