Szach dla demokracji - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2011)
Powołanie na ministra zdrowia Bartosza Arłukowicza stwarza okazję do ciekawych obserwacji, jednak nie tyle służby zdrowia, co sposobu funkcjonowania naszej demokracji i zachowania polityków.