Priorytety w ochronie zdrowia 2012 - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2011)
W sprawie ochrony zdrowia wiele już powiedziano, większość argumentów jest już na stole, pora decydować, i to szybko – te słowa Michała Kuleszy, partnera w kancelarii Domański – Zakrzewski – Palinka, stały się niepisanym mottem II konferencji Priorytety w ochronie zdrowia 2012, najbardziej prestiżowego spotkania ekspertów w dziedzinie ochrony zdrowia w Polsce.