Sukces Roku 2011 w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny (Menedżer Zdrowia, 2011)
Bartosz Arłukowicz, nowy minister zdrowia, wręczył nagrody liderom polskiej medycyny w roku 2011. Wśród nagrodzonych znaleźli się: Jerzy Kolasiński, właściciel i dyrektor Kliniki Kolasiński – Hair Clinic Poznań; Marek Krawczyk, rektor Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego; Małgorzata Zaława-Dąbrowska, dyrektor Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Żoliborz.