Kamień łupany - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2011)
Ponad dwadzieścia lat temu rozpoczęła się rewolucja technologiczna, która dotyczy głównie przesyłu informacji. Rewolucja ta objęła niemal wszystkie dziedziny naszego życia, jednak bronią się przed nią skutecznie instytucje odpowiedzialne za organizację i kontrolę systemu opieki zdrowotnej w Polsce.