„Miasto w Formie” (Menedżer Zdrowia, 2011)
We Wrocławiu z powodzeniem realizowany jest innowacyjny program zdrowotny „Miasto w Formie”. O jego założeniach, realizacji i planach na przyszłość mówiono między innymi podczas I Międzynarodowego Forum KNOW HEALTH.