Polska zmiana w sztafecie - Czupryniak, Agnieszka; Samoliński, Bolesław (Menedżer Zdrowia, 2011)
Dobiegła końca polska prezydencja w Radzie Unii Europejskiej. Co udało nam się załatwić, co dokończyć, co pozostawimy następcom?