Zjazd kardiologów w Krakowie (Menedżer Zdrowia, 2011)
W dniach 18–19 listopada w Krakowie odbyła się IV Konferencja Naukowa Sekcji Epidemiologii i Prewencji PTK Kardiologia Prewencyjna 2011 – wytyczne, wątpliwości, gorące tematy. Konferencja była jednym z najważniejszych wydarzeń naukowych w kraju.