Arogancja władzy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2011)
Rozpoczął się nowy rok. Słynny pakiet zdrowotny wszedł w życie. Już w pierwszych dniach stycznia mogliśmy to odczuć. Wbrew zarzutom rządzących, to nie opozycja, firmy farmaceutyczne, protestujący lekarze czy wreszcie skrzywdzeni aptekarze najbardziej przyczynili się do narastającego chaosu i poczucia zagubienia większości uczestników systemu ochrony zdrowia.