Ring wolny, drugie starcie Rozmowa z Andrzejem Mądralą - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2012)
– Walka trwa: lojalki, niszczenie sektora specjalistycznych ośrodków prywatnych, które wygrywają z publicznymi konkursy na oferty z NFZ. To staje się codziennością – mówi Andrzej Mądrala, wiceprezydent Pracodawców Rzeczpospolitej Polskiej.