Śmierć na życzenie - Cywiński, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2012)
Już w marcu organizacja pod nazwą Niderlandzkie Stowarzyszenie na rzecz Dobrowolnego Zakończenia Życia chce oddać do dyspozycji potencjalnych samobójców sześć zespołów, które na życzenie będą dokonywać eutanazji w domach zleceniodawców.