Szum informacyjny - Zygadło, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2012)
Warto po raz kolejny zadać pytanie o dostępne i wiarygodne źródła danych o lekach. Co w tym systemie szwankuje? Odpowiedź, przynajmniej częściową, znajdziemy, analizując pytania nadsyłane do Centrum Informacji o Leku przez lekarzy, farmaceutów i pacjentów.