Chaos (Menedżer Zdrowia, 2012)
– Na początku był chaos, a potem wszystko dodatkowo się pogmatwało – tak najkrócej można spointować ostatnie dwadzieścia lat prób reformowania polskiej ochrony zdrowia. Kto naprawdę rządzi naszym systemem ochrony zdrowia?