Między młotem a kowadłem - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2012)
Polacy dopłacają do systemu ochrony zdrowia z własnej kieszeni proporcjonalnie więcej niż Amerykanie czy Niemcy. Znaczną część tych środków przeznaczają na zakup leków. Jak to zmienić?