Brnąc w fikcję - Stylo, Waldemar (Menedżer Zdrowia, 2012)
Od kilku lat zastanawia mnie, dlaczego nasi politycy i decydenci kształtujący system ochrony zdrowia nie spieszą się z rzetelnym policzeniem, jakie koszty świadczeń zdrowotnych rzeczywiście ponoszą świadczeniodawcy. W mojej ocenie wygląda to na cichą zgodę na nieracjonalne wydatkowanie przez Narodowy Fundusz Zdrowia ogromnych publicznych pieniędzy.