Top Medical Trends (Menedżer Zdrowia, 2012)
Od 23 do 25 marca w Poznaniu odbywał się szósty kongres Top Medical Trends . W imprezie uczestniczyło cztery tysiące lekarzy. Od specjalistów i sław medycznych dowiadywali się o nowościach i przełomach terapeutycznych.