Męski problem (Menedżer Zdrowia, 2012)
Według najnowszych statystyk, którymi dysponuje Centrum Onkologii, odsetek wyleczeń z nowotworów złośliwych wynosi 50 proc. dla kobiet i... tylko 31 proc. dla mężczyzn. Ten wynik to także skutek raka prostaty.