Nie z nami te numery - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2012)
Jeśli komuś się zdawało, że dokonując kosmetycznych (i w praktyce nic nieznaczących) zmian w ustawie refundacyjnej, można rozwiązać problem, to się mylił.