Łuszczyca wychodzi na ulicę (Menedżer Zdrowia, 2012)
Będą manifestacje chorych na łuszczycę. – Wyjdziemy na ulicę – zapowiadają szefowie dwóch największych stowarzyszeń pacjentów cierpiących na tę chorobę. – To wszystko przez przeciągający się brak jakichkolwiek decyzji Ministerstwa Zdrowia w tej sprawie – komentuje prof. Andrzej Kaszuba, konsultant krajowy w dziedzinie dermatologii i wenerologii.