Dogonimy Europę? - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
W rozwoju diagnostyki obrazowej, który jest jednym z najważniejszych wskaźników postępu krajowej opieki medycznej, wciąż odbiegamy od europejskiej średniej. Czy w 2011 r. dystans ten się zmniejszył? Jaki to był rok dla rynku tomografii komputerowej i jakie prognozy snują eksperci na ten i kolejne lata?