Budujemy ucyfrowiony medyczny świat - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Od kilku lat trwa proces dynamicznego inwestowania w cyfrowy sprzęt do radiologii w polskich placówkach służby zdrowia. Dogonienie w tym zakresie Europy i najbardziej rozwiniętych krajów świata to jednak wciąż praca na minimum dekadę.