Kłopotliwy sukces - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2012)
18 maja br. w siedzibie Senatu RP odbyła się w się debata poświęcona sytuacji w służbie zdrowia. Zaproszono na nią uczestników „białego szczytu” sprzed czterech lat. Ocena realizacji zaleceń „szczytu” miała być bowiem punktem wyjścia do szerszej dyskusji. Jak można się było spodziewać, dominowały głosy krytyczne.