Razem silniejsi - Kuczyński, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2012)
W pierwszej połowie tego roku menedżerowie zdrowia mieli wiele okazji, aby zwrócić uwagę na zagadnienie grupowych czy też wspólnych zakupów szpitali. Communication Service podjęła pierwszą w Polsce próbę badania opinii praktyków na ten temat.