Prostowanie bardzo krzywego zwierciadłaRozmowa z Dariuszem Wasilewskim - Linowski, Błażej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Rusza badanie „Portrety szpitali – mapy możliwości, czyli monitorowanie jakości usług publicznych i benchmarking z zakresu nadzoru nad funkcjonowaniem szpitali, których organem założycielskim jest jednostka samorządu terytorialnego”. Rozmawiamy z Dariuszem Wasilewskim, kierownikiem projektu.