Z Warszawy do Brukseli (Menedżer Zdrowia, 2012)
Po raz szósty odbyła się Międzynarodowa Konferencja Hospital Management . Tematem przewodnim była szpitalna gospodarka lekowa i materiałowa –zagadnienie szczególnie ważne w roku 2012.