Prywatnie, czyli odważniej - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Czy prywatna służba zdrowia może zastąpić publiczną i zapewnić całościową opiekę na chorymi? Wydaje się, że wciąż jest to melodia przyszłości. Z pewnością jednak rozwija się dynamiczniej, między innymi dlatego, że jest bardziej wiarygodnym partnerem dla instytucji finansowych i chętniej sięga po nowoczesne narzędzia finansowe.