Psychika i pierś - Boruszkowska, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2012)
Wciąż zbyt dużo Polek traci piersi z powodu choroby nowotworowej, chociaż można by im tego oszczędzić bez zaprzepaszczania szans na wyleczenie. W dodatku lekarze grożą, że jeśli nie zmieni się wycena, to w ogóle przestaną wykonywać rekonstrukcje piersi.