Koszyk trąci myszką - Linowski, Błażej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Innowacyjny, skuteczny lek dla Polaka? Ależ skąd. Polacy są pozbawieni dostępu do nich. Procedury umieszczania takich leków na listach refundacyjnych są bowiem tak czasochłonne, że zanim na nie trafią… przestają być innowacyjne.