Integracja w bloku - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Na polskim rynku dostępne są stoły operacyjne dostosowane do każdego rodzaju zabiegów chirurgicznych. O ich zakupie coraz częściej decyduje już nie tylko cena, ale też ergonomia oraz zdolności integracji z pozostałym sprzętem na sali operacyjnej.