Od profilaktyki do stylu życia (Menedżer Zdrowia, 2012)
6–8 listopada we Wrocławiu odbędzie się druga edycja Międzynarodowego Forum Promocji i Profilaktyki Zdrowotnej KNOW HEALTH. Zaprezentowane zostaną najlepsze programy prozdrowotne realizowane w kraju i za granicą. Po sukcesie I Forum KNOW HEALTH organizatorzy postanowili po raz kolejny zorganizować międzynarodową konferencję związaną z szeroko pojętą promocją zdrowia. Tym razem pod hasłem: „Od profilaktyki do stylu życia – przegląd najlepszych praktyk”.