Współpraca kliniczna i edukacyjna – rozmowa z Victorem Groothengelem, dyrektorem generalnym Philips Healthcare w Polsce - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
W Philips Healthcare traktujemy współpracę kliniczną oraz edukację jako konieczny element stałego dialogu z użytkownikami naszych rozwiązań. Oprócz specjalnych szkoleń z obsługi naszych systemów, Philips mocno rozwija w Polsce działalność edukacyjną w szerszym tego słowa znaczeniu