Jakoś to będzie - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2012)
Zadłużeni jako konsekwencję komercjalizacji widzą likwidację placówek, niezadłużeni nie rozumieją konieczności poniesienia ogromnych kosztów przekształceń.