Kłótnia ponad podziałami - Kalbarczyk, Witold Paweł (Menedżer Zdrowia, 2012)
W ciągu najbliższych miesięcy należy się spodziewać projektu regulacji prywatnych dodatkowych ubezpieczeń zdrowotnych. Cóż, nikt nie powiedział, że w dobie napięć politycznych i kryzysu gospodarczego pukającego do naszych drzwi w ochronie zdrowia znajdziemy wreszcie tak potrzebne porozumienie ponad podziałami.