Medmetriq 2012 (Menedżer Zdrowia, 2012)
Ponad 100 dyrektorów szpitali obradowało 8–10 października w Sopocie podczas kongresu Medmetriq 2012 . Wydarzenie zostało zorganizowane przez firmę Prometriq Akademia Zarządzania, która jest realizatorem projektu Platforma Informacji Medycznych (www.pinmed.pl) finansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju.