Doktor rynek - Boruszkowska, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2012)
Po dializach i ośrodkach kardiologii inwazyjnej przyszedł czas na onkologię. Tylko w ostatnim czasie powstały dwie nowe prywatne placówki. Onkologia najwyraźniej zaczęła się opłacać.