Rynkowe trendy w USG - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Ultrasonografia to część procesu diagnostycznego, która rozwija się bardzo dynamicznie. Rozwiązania, które 10 lat temu były prawdziwą innowacją, dziś są absolutnym standardem. Jak popularne USG będzie wyglądać w przyszłości?