Ucieczka w in vitro - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2012)
Mistrzostwo zarządzających sprawami ochrony zdrowia w manipulowaniu opinią publiczną zasługuje na uwagę. Kilka ostatnich tygodni to wyparcie praktycznie wszystkich problemów ochrony zdrowia przez dyskusję na temat zapłodnienia pozaustrojowego.