Przeklęte ciekawe czasy - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2012)
Przełom października i listopada to gorący okres. Świadczeniodawcy otrzymują propozycje z planami rzeczowo-finansowymi na przyszły rok. Po ostatnich emocjach związanych z podziałem funduszu zapasowego pojawiła się nadzieja, że może jeszcze coś uda się uzyskać z leków. Z kolei aptekarze protestują przeciwko wysokości i sposobowi liczenia marż.