Rzadki guz gardła dolnego o niezwykłym przebiegu - Miętkiewska-Leszniewska, Dorota (Postępy w chirurgii głowy i szyi/Advances in Head and Neck Surgery, 2012)
Autorka przedstawia przypadek 55-letniej pacjentki z rzadkim łagodnym nowotworem gardła dolnego oraz trudności diagnostyczne związane ze specyfiką i lokalizacją guza.