Igraszki w studni - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Koń jaki jest, każdy widzi. Ten cytat z „Nowych Aten” – pierwszej polskiej encyklopedii powszechnej – pozwala rozpocząć ten artykuł bez wdawania się w kolejny opis naszego tzw. systemu opieki zdrowotnej.