Gdzieś dzwonią, ale w którym kościele… - Łanda, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2012)
Artykuły Piotra Ozierańskiego stawiają polskie instytucje oraz system podejmowania decyzji refundacyjnych i cenowych w bardzo niekorzystnym świetle. Niestety można mieć uzasadnione wątpliwości dotyczące rzetelności przeprowadzonych badań ankietowych oraz znajomości materii, którą poddano „badaniu”.