Doktor regulacja - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Jest zgoda na reformy i na to, że w ochronie zdrowia potrzebny jest rynek regulowany. Ale taka zgoda to dopiero część sukcesu. Potrzebna jest jeszcze determinacja do wprowadzenia zmian. Ile rynku, a ile zorganizowanego wysiłku publicznego w polskiej ochronie zdrowia?