Przezorny, a nieubezpieczony - Kalbarczyk, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2012)
Pisząc kolejny raz o dodatkowych ubezpieczeniach zdrowotnych, teoretycznie mógłbym sięgnąć do wcześniejszych tekstów, skopiować fragmenty i tak je połączyć, by powstał nowy artykuł. Wydaje się bowiem, że wszystko już na ten temat powiedziano, a skoro tak, to o czym pisać. Nic bardziej mylnego. Niestety, czas nie stoi w miejscu i stwierdzenia sprzed roku dziś nierzadko są już nieaktualne. Pora więc do tematu wrócić.