Sztuka stosowania technologii medycznychRozmowa z Adamem Nowaczkiewiczem, prezesem fundacji Akademia Aesculap - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2012)
W listopadzie w Nowym Tomyślu (Wielkopolska) otwarto nową siedzibę Akademii Aesculap. To pierwsza tego typu instytucja w Polsce. Czym będzie się zajmować?