Zmiany dla zmian - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2012)
Koniec roku to czas podsumowań. Wiele osób mimowolnie spogląda wstecz i ocenia swoje osiągnięcia w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy. Podobne bilanse robią firmy, instytucje, a media prześcigają się w ocenianiu polityków i innych celebrytów – lubią zwłaszcza mocno personalne podejście do podsumowań.