Silny ma obowiązek wobec słabszegoRozmowa z Krystyną Kobel-Buys, prezes Stowarzyszenia Świętego Celestyna w Mikoszowie (Dolny Śląsk) oraz dyrektor Centrum Rehabilitacji i Neuropsychiatrii „Celestyn”, Menedżerem Roku 2012 w Ochronie Zdrowia – NZOZ. - Lang, Aleksandra (Menedżer Zdrowia, 2012)
– Powodem do dumy jest ukończenie dwóch ważnych inwestycji, wartych ok. 1,5 mln zł – pawilonu edukacyjno-rehabilitacyjnego oraz placu zabaw dla naszych podopiecznych. W naszym świecie konsumpcjonizmu i cyfryzacji musimy znaleźć miejsce dla drugiego człowieka. Życie jest wielkim darem, który trzeba szanować. Rozliczani będziemy bowiem z naszych uczynków, a nie z dóbr materialnych – mówi Krystyna Kobel-Buys.