Na kłopoty – reorganizacja - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
Nie trzeba wymieniać walącej się ściany frontowej. Wystarczy podeprzeć ją odpowiednio grubym kołkiem, a reprezentacyjne wejście do siedziby firmy urządzić od zaplecza. I tak od reorganizacji do reorganizacji zmienia się nasz system ochrony zdrowia. Zmienia co rusz. Nie zmienia się tylko jedno: jego jakość.