Polskie i biologiczne - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
– W 2019 r. możemy się spodziewać wejścia na rynek pierwszego leku biologicznego w pełni opracowanego w naszym laboratorium – zapowiada Piotr Lassota, dyrektor badań i rozwoju Jednostki Biznesowej Polpharma Biologics. Polpharma zakończyła właśnie pierwszy etap budowy tej jednostki.