Obłędny taniec sępów - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Prawie co dzień docierają do nas mrożące krew w żyłach czy też po prostu tragiczne wieści o dramatycznych wydarzeniach towarzyszących kontaktom chorych z systemem ochrony zdrowia. W ostatnich dniach szczególnie bolesne były doniesienia o śmierci małych pacjentów. Tych tragedii – przynajmniej tak się wydaje – można było uniknąć.